Opdrachtgever: Combinatie GBC DBO Oost (Krinkels en BAM) i.o.v. Provincie Zuid-Holland

Functie: Senior Werkvoorbereiding

Contractvorm: UAV-GC

Beschrijving werk:

Accomp Consult assisteerde en ondersteunde de combinatie GBC DBO Oost, bestaande uit Krinkels en BAM Infra, bij het opstellen van de werkplannen en keuringsplannen. Mede dankzij de hoogste score op het EMVI-plan heeft de combinatie het contract Integraal Dagelijks Beheer en Onderhoud Regio Oost aangenomen. De combinatie is hierdoor voor een periode van 10 jaar de onderhoudspartij voor het oostelijk areaal in de provincie Zuid-Holland. De opdrachtgever stimuleert marktpartijen om effectief, efficiënt en innovatief te werk te gaan. Het contract moet leiden tot een reductie van de CO2-uitstoot van 40 tot 50 procent aan het einde van de contractperiode.

Het betreft een assetmanagement project, waarbij de provincie Zuid-Holland marktpartijen stimuleert om effectief, efficiënt en innovatief te werk te gaan.

Categorieën: Uncategorized